Λάβαμε βραβείο trivago
Καλύτερο Aparthotel: Σάμος

ΜΗΤΕ : 0311K032A0061700

Ξενοδοχείο Μαίρη - Τοποθεσία

Το νησί της Σάμου

image

Το νησί βρίσκεται μόνο 18 μίλια από την Τουρκία και 175 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά, με πληθυσμό πάνω από 40.000. Έχει επιφάνεια 476 τ.χμ. και 160 χιλιόμετρα μήκος ακτών.

Ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Πολλοί, μάλιστα, εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αρχαία Έφεσο της Μικράς Ασίας.

Ο φιλόσοφος και μαθηματικός Πυθαγόρας ήταν από τη Σάμο, καθώς και άλλα φωτισμένα πνεύματα.
Το νησί είναι ορεινό με ψηλότερη κορυφή τον Κέρκη (1440 μέτρα).
Η Σάμος είναι ένα πολύ φιλόξενο νησί, οι άνθρωποι είναι ζεστοί και φιλικοί και ο τουρισμός δεν έχει επηρεάσει τη γενναιοδωρία τους.
Η Σάμος είναι ένα πανέμορφο νησί, ιδανική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια κάθε ηλικίας καθώς και για όσους θέλουν να βιώσουν την εμπειρία του μαγευτικού ορεινού τοπίου, των όμορφων παραλιών, των κάμπων με τις ελιές, των πευκοδασών και να γευτούν το εξαιρετικό μέλι και φυσικά, το φημισμένο σαμιώτικο κρασί.
Ένα παραδοσιακό ελληνικό νησί!

Πως θα έρθετε στην Σάμο

Με αεροπλάνο

Υπάρχουν πτήσεις από Αθήνα προς Σάμο, όλο τον χρόνο. Η διάρκεια πτήσης είναι περίπου 45 λεπτά. Το αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται περίπου μία ώρα μακριά από την περιοχή του Κάμπου Μαραθοκάμπου.

Sky Express Πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Sky Express SA είναι επίσης διαθέσιμες από και προς Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Ρόδο κατά την θερινή περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο : 2810 223800

Το καλοκαίρι υπάρχουν αρκετές πτήσεις Charter από πολλές χώρες (Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Σκανδιναβικές χώρες, Τσεχία κλπ)

Με πλοίο

Από τον Πειραιά για το λιμάνι του Καρλοβασίου υπάρχουν δρομολόγια όλο τον χρόνο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 10 ώρες.

Δρομολόγια πλοίων και Flying Dolphins είναι επίσης διαθέσιμα από και προς τα νησιά των Κυκλάδων, την Ικαρία, τα Δωδεκάνησα, την Θεσσαλονίκη, την Χίο, την Λέσβο, τους Φούρνους και την Τουρκία.

Λιμεναρχεία :

Προβολή Hotel Mary σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους